KELLY RESIDENCE ASPEN

This amazing contemporary design residence, located in the heart of Aspen, was designed by the team Connect One Design.

It is a discourse that plays with the contrast of rocks, wood, cement, and black lacquer on the profiles and front panels of the facade. All in an unrivaled setting that required connecting the indoors with a lush garden surrounding the house.

The flooring patterns follow a design using a combination of colors from URBATEK – PORCELANOSA Grupo’s DEEP line, creating a harmonious and vibrant surface that intertwines with the garden area through lines of lawn.

Thus, at the entrance, the two flooring colors create color bands through which the first lines of lawn make their way. Next, closed garden spaces are created both in the entrance porch and the various terraces, and in the circulation and living areas, these lines gain prominence by creating an extension of the lush planters.

Cadre d’utilisation:

Sol

 

Produit:

DEEP Light Grey Antislip 29,7,6×59,6 cm

DEEP Grey Antislip 59,6×59,6 cm

Location

Aspen, USA

Realization

2017

Interior design

Joe McGuire Design

Date

December 27, 2017

Category

OUTDOOR, RESIDENTIAL