SANLUCAR FRUIT

The architecture of the “Sanlucar Fruit” project, designed by “Sanahuja & Partners”, is conceived following ecological, sustainable, quality, and freshness values in the development of its field products.

Thus, highly flexible spaces have been organized, which stand out for their high degree of comfort for both permanent users and visitors.

It is a large hall where the vegetation from the vertical and horizontal gardens gains prominence. Both the halls and the large offices extend it, also with vegetation panels, and are connected through glass skylights that allow natural light to flood the various heights.

The use of natural materials combined with the current most efficient construction systems such as geothermics together with the introduction of vegetation as a natural and healthy ornamental element, make this building a commitment to the most economically, environmentally, and socially sustainable architecture.

At a constructive level, for the general flooring we have opted for a porcelain tile in its warmest variety of cements from URBATEK-PORCELANOSA Grupo. In high-traffic areas that do not require access floors we installed on self-leveling mortar, and in the offices, it was installed on a BUTECH raised access floor to allow a flexible distribution of work stations. It has been encased on a wood-chip agglomerate substrate and mounted on galvanized steel height-adjustable plots.

Comfortable and functional office spaces prepared for the future.

Aplication:

Floor

 

Materials:

MORSE White Nature 59,6×59,6 cm.

Location

Puçol, España

Realization

2017

Photography

Lluis Casals

Date

March 1, 2018

Category

OFFICES