• Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM
  • Pavellon de verano TECTUM

TECTUM PAVILION

The TECTUM Pavilion project is the main Summer activity hub of a large house, and an open space connected to the garden has been designed to achieve this.

It is a construction with its own identity that stands out for its floating roof, which defies gravity with an imposing cantilever.

The combination, designed by RAUL GARCÍA ESTUDIO, is made up by a kitchen with barbecue and wood-fired oven, a large gazebo, rest-room area, and changing rooms to service the pool.

Because of its technical advantages at a functional level and its infinite aesthetic potential, the walls of the covered area are covered with the XLIGHT CODE large-format and microcement-look tiles, integrating the entry door to the indoor areas with the same material thanks to the lightness of its thinness. In combination, the outdoor walls and volumes use the XLIGHT NOX corten steel-style porcelain tile in contrast, providing a modern look that fits seamlessly with the main dwelling.

It is a careful selection of products that is completed with Venis NEWPORT flooring, GAMADECOR EMOTIONS kitchen, and Noken plumbing fixtures. It is an exclusive global project concept that could only be completed with the best PORCELANOSA Grupo products.

 

Aplication:

Façades, Wall Tiles

 

Materials:

XLIGHT NOX Corten 100×300 cm.

XLIGHT CODE White Nature 100×300 cm.

Location

Requena, España

Realization

2016

Photography

Diego Opazo

Date

July 11, 2017

Category

FAÇADES, PUBLIC SPACES, RESIDENTIAL